fbpx

Arbeidsongeval?

Bij letselschade na een ongeval staan wij je bij en behartigen jouw belangen in het daaropvolgende juridische proces.

Ook voor medische behandeling van jouw klachten na een ongeval kan je bij ons terecht.

Arbeidsongeval?

Heb je letsel opgelopen doordat je betrokken was bij een ongeval op je werk, dan is er sprake van een arbeidsongeval. Een arbeidsongeval hoeft niet per definitie plaats te vinden op je werk, maar kan ook voorkomen als je onder werktijd onderweg bent. In veel gevallen is je werkgever aansprakelijk en kan daar de schade worden verhaald. Wij helpen jou in deze situatie. Ook wanneer de schade niet te verhalen is op jouw werkgever, brengen wij geen kosten bij jou in rekening. Dit is het voordeel van ons no cure no pay-principe.

 

Wat nu?

Na een arbeidsongeval kan het voorkomen dat jij, door het opgelopen letsel, je werk voor een bepaalde periode niet kan uitvoeren. Je loopt hierdoor niet alleen inkomsten mis, maar hebt waarschijnlijk ook te maken met de kosten voor een ziekenhuisbezoek en eventuele medicijnen. In principe is jouw werkgever aansprakelijk voor de schade. Dit betekent dat je een schadevergoeding kan claimen na het arbeidsongeval bij je werkgever. Dit kan alleen als aangetoond kan worden dat je werkgever niet voldaan heeft aan de zorgplicht. Ook in het geval dat jouw werkgever niet aansprakelijk is helpen wij jou kosteloos verder. 

Medische behandeling

In de meeste gevallen resulteert een arbeidsongeval in lichamelijke klachten. Deze kunnen variëren in lokalisatie en intensiteit. Als het zo is dat het ongeval heeft geresulteerd in lichamelijke klachten kan je ook bij ons terecht voor behandeling hiervan. 
Door middel van fysiotherapie en acupunctuur behandelen we deze klachten en werken we aan een positief herstelproces.

Digitaal en op locatie

Wij zijn werkzaam door het hele land en helpen jou een schadevergoeding te krijgen na een arbeidsongeval met letsel.
Als het door ernstig letsel niet mogelijk is om bij ons langs te komen kunnen wij digitaal contact onderhouden en op deze manier veel regelen. Wij kunnen ook altijd bij jou langskomen op locatie. Onze letselschade-experts staan altijd en overal voor jou klaar.

Laat uw gegevens achter en we gaan meteen aan de slag met het proces

10 + 13 =