fbpx

Verkeersongeval?

Bij letselschade na een ongeval staan wij je bij en behartigen jouw belangen in het daaropvolgende juridische proces.

Ook voor medische behandeling van jouw klachten na een ongeval kan je bij ons terecht.

Letselschade bij ongeval?

Als je betrokken bent geraakt bij een verkeersongeval door toedoen van een ander, is er een grote kans dat je letsel hebt opgelopen. Hierdoor is er sprake van materiële schade, maar ook van immateriële schade. Onder materiële schade valt bijvoorbeeld je beschadigde auto en medische kosten. Deze schade is makkelijk op te sommen. Immateriële schade is moeilijker financieel concreet te krijgen. Voorbeelden hiervan zijn trauma van het ongeval, of zwaar lichamelijk letsel waardoor jouw kwaliteit van leven achteruit is gegaan. Deze schade kan ook worden verhaald bij de tegenpartij. 

Wat nu?

Wij stellen de tegenpartij aansprakelijk en zorgen ervoor dat jij de maximale vergoeding krijgt voor jouw geleden schade. Het letselschadeproces begint wanneer jij bij ons de schade meldt. In een kennismakingsgesprek spreken we vervolgens alle gebeurtenissen goed door. Ons doel is om jou zoveel mogelijk te ontzorgen, zodat jij je snel weer op je herstel kan richten. Dit proces is voor jou geheel gratis. Wij verhalen alle kosten op de verzekeraar van de aansprakelijke partij. Het letselschadeproces kan een lang traject zijn, daarom zorgen wij ervoor dat jij een voorschot op de schadevergoeding ontvangt.

Medische behandeling

In de meeste gevallen resulteert een verkeersongeval in lichamelijke klachten. Deze kunnen variëren in lokalisatie en intensiteit. De meest voorkomende klachten zijn lage rug/ nek/ schouder klachten, hoofdpijnen, evenwichtsstoornissen en duizeligheid. 
Door middel van fysiotherapie en acupunctuur behandelen we deze klachten en werken we aan een positief herstelproces.

Proces afhandeling

Zodra we jouw gegevens binnen hebben nemen we contact met je op voor de kennismaking en bespreking van de case. 
Als de situatie duidelijk is wordt de case in behandeling genomen.

 

Laat uw gegevens achter en we gaan meteen aan de slag met het proces

9 + 7 =